Workshops  "Ontdek Tantra"

Hoe zou jullie het vinden om te leren samen te ontspannen, te onthaasten en je te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking? Daar gaat het om bij de Tantrische liefde en onze workshops.

De workshop "Ontdek de tantrische liefde" is een populaire workshop om samen de Tantrische liefde te ontdekken, en te ervaren wat het verschil is tussen seks en de tantra liefde. Tevens leren we jullie de basistechnieken van de Tantrische Kashmir massage. Een eeuwenoude massage die zijn ontstaan kent in India en nu nog steeds tot de meest populaire Tantra massage mag gerekend worden.

In een veilige, ontspannen, intieme sfeer en kleine groep maken jullie samen met maximaal 5 andere stellen, kennis met de Tantrische liefde en massage. We hebben onze eigen ruimte met sfeervolle verlichting en rustige muziek. Een liefdevolle omgeving om samen met je partner te genieten van alles wat Tantraliefde kan geven. 

Tantraliefde kent geen doel, anders dan heerlijk lang liefdevol samen zijn en de verfijning van de zintuigen (de tastzin, de reukzin, het gehoor…) Alles met volledige aandacht en vanuit het hart. 

 

Nieuw:  "Ontdek de tantrische liefde & extase"

Deze workshop gaat wat uitgebreider in op Tantra. Ook hier ontdek je de Tantrische liefde en de basis van de Kashmir massage, maar ook ademtechnieken om het opwekken van levensenergie (kundalini) te ervaren.          Deze workshop duurt langer je ontdekt en ervaart deze hierdoor intenser.

Workshop  "ontdek de Tantrische liefde"

AGENDA: je kunt je op de wachtlijst laten zetten

-Zaterdag 4 december van 13.30 tot 22.00 uur Liefde & extase VOL

-Zondag 9 januari van 10.15 tot 17.00 uur 

-Zaterdag 26 februari van 14.00 tot 21.00 uur Liefde & extase

-Zondag 27 februari van 10.15 tot 17.00 uur 

-Zondag 27 maart van 10.15 tot 17.00 uur 

-Zaterdag 30 april van 14.00 tot 21.00 uur

-Zondag 1 mei van 10.15 tot 17.00 uur

-Zaterdag 28 meivan 14.00 tot 21.00 uur Liefde & extase

-Zondag 29 mei van 10.15 tot 17.00 uur 

Prijzen:

Prijs voor workshop Ontdek de Tantrische liefde is € 125,00 euro per persoon.

Prijs voor workshop  Ontdek de Tantrische Liefde & extase is € 139,00 euro per persoon. 

Na inschrijving voor de workshop ontvang je een bevesiging met een aanbetaallink.

Deze workshops wordt gegeven in Rotterdam/Capelle aan den IJssel  

Informatie over de workshops

Middag en avond sessie  op zaterdag - ochtend en middag sessie op zondag.

  • Water en thee en lekkers tijdens de workshops 
  • Lichte maaltijd 
  • Intieme/warme sfeervolle ruimte met matrassen en massage olie

Je kunt je alleen als (gelegenheid) stel opgeven

Geef je snel op via de contactpagina

Andere mogelijkheden:

-Zou je deze workshop graag met je partner alleen willen doen?

-Zou je deze workshop met een vriendengroep willen doen?

-Zou je deze workshop Tantra workshop juist organiseren op je eigen party of club?

Neem hiervoor contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Algemeen

Deze workshops zijn alleen voor (gelegenheid) stellen en er wordt alleen met je eigen partner gewerkt. Er kan en mag bloot gewerkt worden, maar dat is niet verplicht. Er vinden sensuele oefeningen plaats, maar beslist geen seksuele handelingen en niet orgasme gericht.

Reacties van deelnemers aan de workshops

Liefs P & Y okt 2021

De workshop "Ontdek de Tantrische liefde & Extase" is een intense manier om kennis te maken met tantra.  Op een mooie locatie, met goede verzorging en een compleet programma vol liefde in een veilige setting heeft Belinda ons geleerd te vertragen, te ontvangen en energie vrij te masseren.  Voor ons de start van een reis om onze grenzen en wensen verder te verkennen en onze relatie te verdiepen. Nogmaals bedankt.

Irma & Patrick 

Belinda en Dick hebben ons een voor ons verrassende manier om met je gevoel om te gaan aangeleerd. Dank je wel voor de liefdevolle workshop.

Henk & Josien 

Heerlijke, prima verzorgde workshop gehad van Belinda en Dick met prima uitleg en opbouw. In een intieme omgeving met fijne koppels veel geleerd. Nu oefenen en op naar de verdieping van het geleerde.

Ron en Conny 

"Wat was het een heerlijke middag/avond. We werden vertroeteld op het gebied van eten en natuurlijk met elkaar door middel van de Tantrische Verwen methode. Belinda is een echte schat. Je wordt volledig op je gemak gesteld en omdat het in een kleine groep plaats vindt, voel je je enorm welkom. Op een mooie en vooral niet ingewikkelde manier begeleiden Belinda  en assistent je door de stappen van een Tantrische massage die iedereen kan doen. Wij vinden deze workshop is een echte AANRADER."

W en F                                                                                                                                                                                        

Wij bevelen deze workshop aan omdat het een inzicht geeft wat tantra is/kan zijn. In een veilige sfeer, kleine groep en niet zweverig.

E en D                                                                                                                                                                                                               

Wij willen jullie hartelijke danken voor de geweldige workshop die jullie ons hebben gegeven. Het was een genot voor ons beide. We hebben ons als stel nog meer tot elkaar weten te ontwikkelen door deze workshop.

Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik jullie kan aanbevelen aan ieder stel die ik ken.

Hilde en Jan 

                                                                                                                                                                                  

Het was echt SUPER!! zo genoten van alles. Veilige setting en zoals je al zei Belinda iedereen gaat met een dikke smile op zijn gezicht avonds  weer naar huis. Jullie zijn precies zoals je bent; niks zweverig.... Zo blij van.....

L & E 

We hebben een intense zondag workshop met Belinda en assistent beleefd, die ons op een fijne manier de beginselen van Tantra heeft bijgebracht en waar we zelf in ons samenzijn en spel ook echt wat aan hebben.