Workshops  "Ontdek Tantra" 

Hoe zou jullie het vinden om te leren samen te ontspannen, te onthaasten en je te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking? Daar gaat het om bij de Tantrische liefde en onze workshops.

De workshop "Ontdek de tantrische liefde & Extase XL" is een extra lange dag. Een populaire workshop om samen de Tantrische liefde te ontdekken, en te ervaren wat het verschil is tussen seks en de tantra liefde. Tevens leren we jullie de basistechnieken van de Tantrische Kashmir massage, met eigen partner. Een eeuwenoude massage die zijn ontstaan kent in India en nu nog steeds tot de meest populaire Tantra massage mag gerekend worden.

In een veilige, ontspannen, intieme sfeer en kleine groep maken jullie samen met andere stellen, kennis met de Tantrische liefde en massage. We hebben onze eigen ruimte met sfeervolle verlichting en rustige muziek. Een liefdevolle omgeving om samen met je partner te genieten van alles wat Tantraliefde kan geven. 

Tantraliefde kent geen doel, anders dan heerlijk lang liefdevol samen zijn en de verfijning van de zintuigen (de tastzin, de reukzin, het gehoor…) Alles met volledige aandacht en vanuit het hart. Een Fantastische dag, zoals hierboven beschreven: vol verbinding en "Quality Time Together"...

Dagindeling

13.00 u – 13.30 u | Welkom & wat is tantra 
13.30 u – 13.45 u | pauze

13.45 u- 15.45 u| diverse  uitleg en Tantrische oefeningen 

15.45 u -16.00 u| pauze

16.00 u -17.30 u |  diverse uitleg & Tantrische ademoefeningen & demo massage

17.30 u -18.30 u | lichte maaltijd

18.30 u - 21.30 u massage geven & ontvangen en nazit....

21.30 u- 22.00 u samen opruimen en naar huis

Workshop "ontdek de Tantrische liefde & Extase"

Workshop "ontdek de Tantrische liefde & Extase"

Agenda 2024: 

-Zaterdag 12 oktober 13.00-22.00 "Ontdek de Tantrische Liefde & Extase" 

-Zaterdag 9 november 13.00-22.00 "Ontdek de Tantrische Liefde & Extase"

-Zaterdag 7 december 13.00-22.00 "Ontdek de Tantrische Liefde & Extase"

-Zaterdag 18 januari 13.00-22.00 "Ontdek de Tantrische Liefde & Extase"

-Zaterdag 15 februari 13.00-22.00 "Ontdek de Tantrische Liefde & Extase"

-Zaterdag 15 maart13.00-22.00 "Ontdek de Tantrische Liefde & Extase"

-Zaterdag 5 april  13.00-22.00 "Ontdek de Tantrische Liefde & Extase"

-Zaterdag 24 mei 13.00-22.00 "Ontdek de Tantrische Liefde & Extase"

Privé sessie altijd bespreekbaar

Prijzen:

Prijs voor workshop "Ontdek de Tantrische liefde & Extase" XL is € 174,00 euro p. p.

Na inschrijving voor de workshop ontvang je een bevestiging met een aanbetaallink.

Deze workshops wordt gegeven in Rotterdam/Capelle aan den IJssel  

Informatie over de workshops

  • Water en thee en lekkers tijdens de workshops 
  • Lichte maaltijd 
  • Intieme/warme sfeervolle ruimte met matrassen en massage olie

Je kunt je alleen als (gelegenheid) stel opgeven

Geef je snel op via de contactpagina

Andere mogelijkheden:

-Zou je deze workshop graag met je partner alleen willen doen?

-Zou je deze workshop met een vriendengroep willen doen?

-Zou je deze workshop Tantra workshop juist organiseren op je eigen party of club?

Neem hiervoor contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Algemeen

Deze workshops zijn alleen voor (gelegenheid) stellen en er wordt alleen met je eigen partner gewerkt. Er kan en mag bloot gewerkt worden, maar dat is niet verplicht. Er vinden sensuele oefeningen plaats, maar beslist geen seksuele handelingen en niet orgasme gericht.

NOTA  op bedrijfsnaam is mogelijk dan 21 % BTW op  de prijs.

Reacties van deelnemers aan de workshops

sept 2023 Groetjes Roel en Sandra

Nog bedankt voor de fijne dag. Het was het ideale verjaardagscadeau.

We hebben er erg van genoten en gingen helemaal relaxed naar huis. Fijn was ook dat het allemaal  niet al te zweverig was. We gaan er thuis zeker mee aan de slag. Groetjes Roel en Sandra

Juni 2023 L & E 

We hebben een intense zondag workshop met Belinda en assistent beleefd, die ons op een fijne manier de beginselen van Tantra heeft bijgebracht en waar we zelf in ons samenzijn en spel ook echt wat aan hebben.

maart 2023 E en D                                                                                                                                    Wij willen jullie hartelijke danken voor de geweldige workshop die jullie ons hebben gegeven. Het was een genot voor ons beide. We hebben ons als stel nog meer tot elkaar weten te ontwikkelen door deze workshop.

Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik jullie kan aanbevelen aan ieder stel die ik ken.

 

Dec  2022 Groetjes M & L

Vorige week zaterdag voor de eerste keer een workshop bij Belinda mogen doen. Zonder verwachtingen erheen gegaan en met een mooie ervaring rijker teruggekomen! Wat kunnen kleine aanpassingen of nieuwe technieken toch verrijkend zijn in je eigen samenzijn. Wij waren al heel erg verbonden met elkaar en door deze ervaring is dat alleen maar sterker geworden! Leuk om ook andere mensen te leren kennen die interesse hebben voor de tantra.

Ria en Bert

Wat een bijzondere workshop geef jij Belinda! veiligheid en je warmte voelde ik de hele dag en wat een verbinding heb ik gevoeld samen met Bert, en dat in een hele korte tijd, blij dat ik op aanraden van een vriendin gekomen ben... Wij komen graag nogmaals ervaren...Dank je wel.

E & RJ , april 2022

Vorige week hebben wij de workshop tantrisch verwennen voor stellen bij Belinda gedaan. Het was écht een cadeautje voor onszelf, we hebben een heerlijke dag gehad. Alles was supergoed verzorgd, de drie andere stellen waren erg leuk, en Belinda weet wat ze doet en zorgt van begin tot eind voor een mooie sfeer waar alles gezegd kan worden en alles er mag zijn. De dag erna hebben we thuis de massage die we van Belinda geleerd hadden meteen nog een keer gedaan en we gaan het zeker vaker doen!

Liefs P & Y 

De workshop "Ontdek de Tantrische liefde & Extase" is een intense manier om kennis te maken met tantra.  Op een mooie locatie, met goede verzorging en een compleet programma vol liefde in een veilige setting heeft Belinda ons geleerd te vertragen, te ontvangen en energie vrij te masseren.  Voor ons de start van een reis om onze grenzen en wensen verder te verkennen en onze relatie te verdiepen. Nogmaals bedankt.

Irma & Patrick 

Belinda en assistent hebben ons een voor ons verrassende manier om met je gevoel om te gaan aangeleerd. Dank je wel voor de liefdevolle workshop. 

Henk & Josien 

Heerlijke, prima verzorgde workshop gehad van Belinda en assistent met prima uitleg en opbouw. In een intieme omgeving met fijne koppels veel geleerd. Nu oefenen en op naar de verdieping van het geleerde.

Ron en Conny 

"Wat was het een heerlijke middag/avond. We werden vertroeteld op het gebied van eten en natuurlijk met elkaar door middel van de Tantrische Verwen methode. Belinda is een echte schat. Je wordt volledig op je gemak gesteld en omdat het in een kleine groep plaats vindt, voel je je enorm welkom. Op een mooie en vooral niet ingewikkelde manier begeleiden Belinda  en assistent je door de stappen van een Tantrische massage die iedereen kan doen. Wij vinden deze workshop is een echte AANRADER."

W en F                                                                                                                                                                                        

Wij bevelen deze workshop aan omdat het een inzicht geeft wat tantra is/kan zijn. In een veilige sfeer, kleine groep en niet zweverig.

Monique & Wim

Zo'n fijne dag beleefd! ongelofelijk ik voelde mij zeer veilig, met zoveel liefde, zachtheid en verbinding van jou kant uit en tegelijkertijd ook voor ons samen. Dank je wel dat wij er waren.  een mooie sfeer met de andere koppels, en zo niet zweverig. ik beveel je van harte aan!