Samen een Privé Sessie.

Jullie vinden het heerlijk om samen te ontspannen, te onthaasten en elkaar te verwennen door liefdevolle sensuele aanraking? en vinden dat fijn omdat alleen samen te doen. Ik ontvang jullie graag in de middag voor een privé sessie. In een veilige, ontspannen en intieme sfeer genieten jullie van een Tantrische ervaring.

De privé tantra sessies kunnen verschillende thema's omvatten, de inhoud van de privé sessies komen overeen met de groep workshops. Maatwerk is mogelijk. Bel mij voor de mogelijkheden.

1.   Privé sessie "Ontdek de Tantrische liefde & Extase" totaal 4 uur - € 274,- euro per persoon
Deze Tantrische privé sessie wordt in een sfeervolle ruimte op een vloermatras gegeven. Je leert elkaar de massage te geven en fijn in verbinding te zijn.

Deze privé sessie kan geboekt worden van 12.00 -18.00 uur, vindt plaats in Brielle, in jullie eigen locatie (meerprijs) of in mooie locatie ruimte in Dordrecht á € 95,- (meerprijs), voor max 4 uur. Voor boekingen in de avond en op vrijdag en zaterdag overdag, geld een toeslag van € 95,- euro per persoon.

Inclusief water, thee met wat lekkers en een Goodiebag met attentie.

2.   Privé sessie "Beleving Tantrisch Extase"  totaal  4 uur - € 274,- euro per persoon
Deze Tantrische privé sessie wordt in een sfeervolle ruimte op een vloermatras gegeven. Bij deze workshop staat centraal "Ontdekken en Ervaren" Hoe komt het nu dat zo weinig relaties het geheim hebben gevonden om de liefde levendig te houden. In deze Tantra workshop willen we jullie op deze vraag een antwoord geven. Ontdek & beleef samen de Tantrische extase, en ervaar wat het stromen van de levensenergie met je doet.

Deze privé sessie kan geboekt worden van 12.00 -18.00 uur, vindt plaats in Brielle, eigen locatie (meerprijs) of mooie locatie ruimte in Dordrecht á € 95,- (meerprijs), voor max 4 uur. Voor boekingen in de avond en op vrijdag en zaterdag overdag, geld een toeslag van € 95,- euro per persoon

Inclusief water, thee met wat lekkers en een Goodiebag met attentie.

Eén hele dag samen en verbinden met jezelf en je partner laat het mij weten en ik maak een mooi voorstel voor jullie

3. Privé Sessie "Tantrische massage met Joni & Lingam massage " totaal 5 uur - € 335,- euro per persoon, inhoud workshop in overleg.

Lingam & Joni massage
De yoni (vagina en baarmoeder) en lingam (penis) massage is geen massage op zich en maakt deel uit van een Tantra massage. Hierbij wordt het volledige lichaam gemasseerd en kan de Joni en lingam massage tussendoor of als laatste onderdeel aan bod komen. Het belangrijkste doel van de tantrische massage is het leren controleren van jouw seksuele energie en deze te gebruiken om tot een kwaliteitsvoller, energieker leven te komen. 

De seksuele energie is de meest krachtige energie in het menselijk lichaam. Ieder individu wordt geboren met een voldoende hoeveelheid ervan. Tevens stimuleer jij hiermee je immuunsysteem. 

Deze privé sessie kan geboekt worden tussen 12.00 -18.00 uur, vindt plaats in Brielle, eigen locatie (meerprijs) of mooie locatie ruimte in Dordrecht á € 95,- (meerprijs). Voor boekingen in de avond en op vrijdag en zaterdag overdag, geld een toeslag van € 95,- euro per persoon.

Inclusief water, thee met wat lekkers en een Goodiebag met attentie.

Eén hele of halve dag samen en verbinden met jezelf en je partner laat het mij weten en ik maak een mooi voorstel voor jullie

Algemeen

Jullie maken kennis met Tantra d.m.v. mooie tantrische oefeningen. Jullie krijgen uitleg over het thema van jullie keuze. Een belangrijk onderdeel van deze privé sessie is het aanleren van Tantrische massage technieken. Tantraliefde kent geen doel, anders dan heerlijk lang liefdevol samen zijn en de verfijning van de zintuigen (de tastzin, de reukzin, he t gehoor…) Alles met volledige aandacht en vanuit het hart. Door deze massage te ondergaan wordt tevens het immuunsysteem gestimuleerd. 

De massage wordt naakt gedaan, echter is dat nooit een verplichting. (Slip aanhouden mag en er is geen genitaal of seksueel contact tijdens de sessie). Voor boekingen overdag als in de avond op vrijdag geld een toeslag van € 95,- euro per persoon.Voor boekingen op zaterdag en zondag indien mogelijk geldt een toeslag van 95,- euro per persoon. De privé sessie vindt plaats in Brielle, eigen locatie (meerprijs) of mooie lokatie ruimte in Dordrecht á € 95,- (meerprijs).

 Inclusief water, thee met wat lekkers en een Goodiebag met attentie. 

4. Privé Sessie "Tantrische 4 handen massage " totaal 4 uur - € 274,-  euro per persoon

In deze workshop gaat 1 persoon op de massagetafel liggen (de mannen ervaren als eerste de massage) en de vrouwelijke partner gaat samen met mij een heerlijke vier handen massage geven aan hun partner op de massagetafel Deze massage wordt zoveel mogelijk synchroon uitgevoerd wat voor de ontvanger een zeer bijzondere en intense ervaring is. Wanneer de massage is afgerond, gaat de andere partner op de tafel en wordt ook synchroon met 4 handen gemasseerd. Natuurlijk zal voorafgaand één en ander worden doorgesproken wat de werkwijze is van deze 4 handenmassage. 

De massage wordt naakt gedaan. echter is dat nooit een verplichting. (slip aanhouden mag en er is geen genitaal of seksueel contact tijdens de sessie. Deze privé-sessie kan alleen geboekt worden van 12.00 tot 18.00 uur en vindt plaats in Brielle, of mooie locatie ruimte in Dordrecht á € 95,- (meerprijs) voor max 4 uur. Voor boekingen in de avond en op vrijdag en zaterdag overdag, geld een toeslag van € 95,- euro per persoon.

Inclusief water, thee met wat lekkers en een Goodiebag met attentie.

Samen een Privé Sessie in een romantische hotelkamer

Er is ook de mogelijkheid om deze Tantrische privé sessie in volledige luxe te ondergaan. Hiervoor hebben wij een romantische hotelsuite voor jullie besproken met een grote regen inloopdouche en 2-persoons bubbelbad. Jullie beslissen of jullie in de middag of avond de Privé Sessie willen houden, om samen kennis te maken met de Tantrische liefde in jullie hotelsuite.

Deze prachtige suite is ideaal om even helemaal tot rust te komen en bij uitstek geschikt voor een romantisch verblijf. Jullie genieten van alle comfort en gemakken, waaronder een ruim tweepersoons bubbelbad.  Wat dacht u om na uw privé sessie nog heerlijk romantisch in bad weg te dromen en na te genieten.

Extra: voor boekingen in de avond en op vrijdag, zaterdag en zondag (indien mogelijk) geld een toeslag van 95,- euro per persoon.

2.   Privé sessie "Ontdek de Tantrische liefde" in romantische hotelkamer.

      vanaf € 380 euro per persoon  (omgeving Dordrecht of Rotterdam)

Inclusief: 

  • Verblijf in een romantische hotelsuite. (datum in overleg) 

  • Privé sessie in de middag 

  • Ontbijt (optie)

Exclusief: 

  • Diner en drankjes die in het hotel worden genuttigd.

  • NOTA  op bedrijfsnaam is mogelijk dan 21 % BTW op  de prijs.

Revieuw

Reacties van deelnemers aan de workshops

Tanja en Walter Januari 2023 

Belinda zorgt voor een fijne ontspannen sfeer waarin wij ons meteen op ons gemak voelden. Het voelde heel natuurlijk om ons onder haar begeleiding letterlijk en figuurlijk bloot te geven. We hadden een paar jaar geleden de workshop tantrische liefde gevolgde bij Belinda maar waren het een en ander vergeten van Kashmirische massage. Ook waren we ons van een aantal dingen niet bewust. De Yoni en Lingham massage was heel anders en een veel intensere ervaring dan we hadden verwacht.

We kunnen een privé sessie van harte aanraden, het bracht ons dichter bij elkaar en dichter bij ons zelf.    Dank je wel...

Marja & Peter, maart, 2022                                                                                                                                 

Voor de 5e keer bij jou een workshop Belinda, dit keer weer een privé sessie. Wij hebben een heerlijke fijne belevenis ervaren met jouw en je sessie massage van yoni en lingam. Leerzaam, liefde, zachtheid, verbindend, geluk.

M&N, maart,  2022

Lieve Belinda, Dank je wel voor de liefdevolle en verbindende workshop “Ontdek de tantrische liefde”, die je aan ons hebt gegeven. Je creëert snel een veilige haven , waardoor eenieder zich durft bloot te geven. De kashmir massage bestaat zeker voor de helft uit standaardstrijkingen met een logische structuur, waardoor hij eenvoudig te leren is als gever. En heerlijk om de levensenergie door je lijf te voelen stromen als ontvanger. 

 

Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten.

Belinda Christiaans