Samen een Prive Sessie.

Jullie vinden het heerlijk om samen te ontspannen, te onthaasten en elkaar te verwennen door liefdevolle sensuele aanraking? en vinden dat fijn omdat alleen samen te doen. Ik ontvang jullie graag in de middag voor een prive sessie. In een veilige, ontspannen en intieme sfeer genieten jullie van een Tantrische ervaring.

De privé tantra sessies kunnen verschillende thema's omvatten, de inhoud van de privé sessies komen overeen met de groep workshops. Maatwerk is mogelijk. 

1.   Privé sessie "Ontdek de Tantrische liefde"  totaal 4 uur - € 240,- euro per persoon
Deze Tantrische prive sessie wordt in een sfeervolle ruimte op een vloermatras gegeven. Je leert elkaar de massage te geven en vindt plaats in Brielle of op eigen locatie of mooie lokatie ruimte in Dordrecht á € 75,- (meerprijs) voor max 4 uur. 

Inclusief water, thee met wat lekkers en een Goodiebag met attentie.

2.   Privé sessie "Tantrisch extase"  totaal  4 uur - € 240,- euro per persoon
Deze Tantrische privé sessie wordt in een sfeervolle ruimte op een vloermatras gegeven. Bij deze workshop staat centraal "Ontdekken en Ervaren" Hoe komt het nu dat zo weinig relaties het geheim hebben gevonden om de liefde levendig te houden. In deze Tantra workshop willen we jullie op deze vraag een antwoord geven. Ontdek samen de Tantrische liefde, en ervaar wat het stromen van de levensenergie met je doet.

Deze privé sessie kan geboekt worden van 13.00 -22.00 uur op vrijdag alleen overdag en vindt plaats in eigen locatie (meerprijs) of mooie lokatie ruimte in Dordrecht á € 75,- (meerprijs) voor max 4 uur. 

Inclusief water, thee met wat lekkers en een Goodiebag met attentie.

Eén hele dag samen en verbinden met jezelf en je partner laat het mij weten en ik maak een mooi voorstel voor jullie

Algemeen

Jullie maken kennis met Tantra d.m.v. mooie tantrische oefeningen. Jullie krijgen uitleg over het thema van jullie keuze. Een belangrijk onderdeel van deze privé sessie is het aanleren van Tantrische massage technieken. Tantraliefde kent geen doel, anders dan heerlijk lang liefdevol samen zijn en de verfijning van de zintuigen (de tastzin, de reukzin, het gehoor…) Alles met volledige aandacht en vanuit het hart. 

De massage wordt naakt gedaan, echter is dat nooit een verplichting. (Slip aanhouden mag en er is geen genitaal of seksueel contact tijdens de sessie). Voor boekingen in de avond, overdag als in de avond op vrijdag geld een toeslag van € 35,- euro per persoon. Ook mogelijk in jouw locatie. Voor boekingen op zaterdag en zondag indien mogelijk geldt een toeslag van 75,- euro per persoon.

De massage wordt naakt gedaan. echter is dat nooit een verplichting. (slip aanhouden mag en er is geen genitaal of seksueel contact tijdens de sessie. Deze privé-sessie kan alleen geboekt worden van 13.00 tot 22.00 uur en vindt plaats regio Rotterdam, Dordrecht of Brielle. Inclusief water, thee met wat lekkers en een Goodiebag met attentie.

3. Privé Sessie "Tantrische 4 handen massage " totaal 4 uur - € 240,-  euro per persoon

In deze workshop gaat 1 persoon op de massagetafel liggen (de mannen ervaren als eerste de massage) en de vrouwelijke partner gaat samen met mij een heerlijke vier handen massage geven aan hun partner op de massagetafel Deze massage wordt zoveel mogelijk synchroon uitgevoerd wat voor de ontvanger een zeer bijzondere en intense ervaring is. Wanneer de massage is afgerond, gaat de andere partner op de tafel en wordt ook synchroon met 4 handen gemasseerd. Natuurlijk zal voorafgaand één en ander worden doorgesproken wat de werkwijze is van deze 4 handenmassage. 

De massage wordt naakt gedaan. echter is dat nooit een verplichting. (slip aanhouden mag en er is geen genitaal of seksueel contact tijdens de sessie. Deze privé-sessie kan alleen geboekt worden van 13.00 tot 22.00 uur en vindt plaats regio Rotterdam, Dordrecht, of mooie lokatie ruimte in Dordrecht á € 75,- (meerprijs) voor max 4 uur. 

Inclusief water, thee met wat lekkers en een Goodiebag met attentie.

Samen een Prive Sessie in een romantische hotelkamer

Er is ook de mogelijkheid om deze Tantrische privé sessie in volledige luxe te ondergaan. Hiervoor hebben wij een romantische hotelsuite voor jullie besproken met een 2-persoons bubbelbad. Jullie beslissen of jullie in de middag of avond de Privé Sessie willen houden, om samen kennis te maken met de Tantrische liefde in jullie hotelsuite.

Deze prachtige suite is ideaal om even helemaal tot rust te komen en bij uitstek geschikt voor een romantisch verblijf. Jullie genieten van alle comfort en gemakken, waaronder een ruim tweepersoons bubbelbad.  Wat dacht u om na uw privé sessie nog heerlijk romantisch in bad weg te dromen en na te genieten. Voor boekingen in de avond en overdag als in de avond op vrijdag, geld een toeslag van € 35,- euro per persoon. Voor boekingen op zaterdag en zondag indien mogelijk geld een toeslag van 75,- euro per persoon.

2.   Privé sessie "Ontdek de Tantrische liefde" in romantische hotelkamer.

      vanaf € 320 euro per persoon  (omgeving Dordrecht of Rotterdam)

Inclusief: 

  • Verblijf in een romantische hotelsuite. (datum in overleg) 

  • Privé sessie in de middag of in de avond 

  • Ontbijt

Exclusief: 

  • Diner en drankjes die in het hotel worden genuttigd.

Vul hier je gegevens in voor het plannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie.Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten.

Belinda Christiaans