Samen een Prive Sessie.

Jullie vinden het heerlijk om samen te ontspannen, te onthaasten en elkaar te verwennen door liefdevolle sensuele aanraking? en vinden dat fijn omdat alleen samen te doen. Ik ontvang jullie graag in de middag voor een prive sessie. In een veilige, ontspannen en intieme sfeer genieten jullie van een Tantrische ervaring.

De privé tantra sessies kunnen verschillende thema's omvatten, de inhoud van de privé sessies komen overeen met de groep workshops. Maatwerk is mogelijk.

1.   Privé sessie "Ontdek de Tantrische liefde"  totaal 3 uur - € 109,00 euro per persoon
Deze Tantrische prive sessie wordt in een sfeervolle ruimte op een vloermatras gegeven. Deze prive sessie kan alleen overdag geboekt worden van 13.00 uur tot 16.00 uur en vindt plaats in Hendrik Ido Ambacht.

2.   Privé sessie "Tantrisch extase"  totaal  uur - € 139,00 euro per persoon
Deze Tantrische prive sessie wordt in een sfeervolle ruimte op een vloermatras gegeven. Deze prive sessie kan alleen overdag geboekt worden van 13.00 uur tot 16.00 uur en vindt plaats in Hendrik Ido Ambacht.

3.   Privé sessie "Liefde 2.0"  totaal 4 uur - € 139,00 euro per persoon
Deze Tantrische prive sessie wordt in een sfeervolle ruimte op een vloermatras gegeven. Deze prive sessie kan alleen overdag geboekt worden van 13.00 uur tot 17.00 uur en vindt plaats in Hendrik Ido Ambacht.

Algemeen

Jullie maken kennis met Tantra d.m.v. mooie tantrische oefeningen. Jullie krijgen uitleg over het thema van jullie keuze. Een belangrijk onderdeel van deze prive sessie is het aanleren van Tantrische massage technieken. Tantraliefde kent geen doel, anders dan heerlijk lang liefdevol samen zijn en de verfijning van de zintuigen (de tastzin, de reukzin, het gehoor…) Alles met volledige aandacht en vanuit het hart. 

De massage wordt naakt gedaan, echter is dat nooit een verplichting. (Slip aanhouden mag en er is geen genitaal of seksueel contact tijdens de sessie). 

 

Samen een Prive Sessie in een romantische hotelkamer

Er is ook de mogelijkheid om deze tantrische prive sessie in volledige luxe te ondergaan. Hiervoor hebben wij een romantische hotelsuite voor jullie besproken. Jullie worden ontvangen met bubbels, kunnen eerst heerlijk ontspannen in de sauna of zwembad van het hotel. Jullie beslissen of jullie in de middag of avond de Prive Sessie willen houden, om samen kennis te maken met de tantrische liefde in jullie hotelsuite.

Deze prachtige suite is ideaal om even helemaal tot rust te komen en bij uitstek geschikt voor een romantisch verblijf. Jullie genieten van alle comfort en gemakken, waaronder een ruim tweepersoons verzonken bad.  Wat dacht u om na uw prive sessie nog heerlijk romantisch in bad weg te dromen en na te genieten.

2.   Privé sessie "Ontdek de Tantrische liefde" in romantische hotelkamer.

       € 219 euro per persoon  ( omgeving Dordrecht )

Inclusief: 

  • Verblijf in een romantische hotelsuite. ( datum in overleg )

  • Prive sessie in de middag of in de avond ( 3 uur)

  • Ontbijt

Exclusief: 

  • Diner en drankjes die in het hotel worden genuttigd.

Vul hier je gegevens in voor het plannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie.

Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten.

Belinda Christiaans