Traditionele tantra massage voor stellen, ook vrouw-vrouw

Hoe zou jij het vinden om samen met je partner te ontspannen, te onthaasten en jullie te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking? In een veilige, ontspannen en intieme sfeer genieten jullie van een Tantrische massage. Jullie liggen naast elkaar op een vloermatras. Wij gaan jullie verwennen met zachte strelingen en warme massage olie. Jullie mogen je volledig overgeven en hoeven even helemaal niets te doen. De Tantra massage is er op gericht om levensenergie op te wekken en een nieuwe manier van intimiteit en aanraking te ervaren. Jullie worden verwend door zachte en krachtige aanrakingen waarbij opwinding, ontspanning en rust centraal staan. Al jullie zintuigen worden geprikkeld in deze traditionele Tantrische massage. Voorafgaand nemen we tijd om kennis te maken en jullie iets te vertellen wat Tantra is, kan zijn en met je doet....

Wij hebben een sfeervolle ruimte met rustige muziek. Een liefdevolle omgeving waar jullie als duo heerlijk kunt genieten van alles wat tantra massage jullie kan geven. 

Tantra duo massages en tarieven:

Wij geven Tantrische duo massages aan stellen M/V of V/V. De massages worden gegeven in onze massage ruimte in Dordrecht en kan zowel overdag geboekt worden van 12.00 uur tot 18.00 uur, of in een luxe hotel suite, zie hieronder.

Voor boekingen overdag als in de avond op vrijdag, en alle avonden geld een toeslag van € 95,- euro per persoon. Alleen op een doordeweekse dag mogelijk.

Zou je als vrouw graag een tantra massage willen, maar je partner wil niet mee, kom dan samen met een vriendin. 

Traditionele Tantra duo massage: totaal 4 uur € 320 euro per persoon. 

Deze liefdevolle massage wordt met respect uitgevoerd door mij en mijn massagepartner. Jullie zijn hier als ontvanger bloot, wij dragen enkel een slip. Er vinden sensuele handelingen plaats, maar beslist geen seksuele handelingen en niet orgasme gericht. Uitbreiding met Yoni uitwendig (vagina) & Lingam (Penis) massage mogelijk..

 

Traditionele Tantra duo massage in luxe hotelsuite met overnachting

Wij bieden ook de mogelijkheid om de Tantrische duo massage in volledige luxe te ondergaan. Hiervoor hebben wij een luxe hotelsuite van 65m2 voorzien van alle gemakken en 2-persoons bubbelbad voor jullie besproken.  In de avond geven wij dan de Tantrische DUO massage in jullie eigen intieme liefdes tempel die in jullie hotelsuite wordt opgebouwd. Daarna kunnen jullie volledig ontspannen samen nagenieten en de nacht doorbrengen in deze luxe suite.

Tevens hebben jullie optioneel in de middag de mogelijkheid om kennis te maken met de Tantrische liefde d.m.v. een workshop in jullie hotelsuite. 

Wil je op  een andere locatie of heb je zelf een locatie dan kom ik naar jullie toe, laat mij je wensen weten en bespreken wij de mogelijkheden.

Tantra duo massage de luxe, vanaf  € 390,- euro per persoon (omgeving Rotterdam). Voor boekingen zowel overdag als in de avond op vrijdag en alle avonden geld een toeslag van € 95,- euro per persoon.

Hotelprijzen zijn dagprijzen. 

Inclusief: 

  • Verblijf in een luxe hotelsuite (65m2) met 2-persoon bubbelbad, datum in overleg...

  • Tantrische DUO massage  

 Exclusief: 

  • Diner, ontbijt en drankjes die in het hotel worden genuttigd.
  • NOTA  op bedrijfsnaam is mogelijk dan 21 % BTW op  de prijs.

Vul hier je gegevens in voor het plannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie.

Ik hoop jullie binnenkort te mogen begroeten.

Belinda Christiaans