Traditionele tantra massage voor stellen.

Hoe zou jij het vinden om samen met je partner te ontspannen, te onthaasten en jullie te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking? In een veilige, ontspannen en intieme sfeer genieten jullie van een Tantrische massage. Jullie liggen naast elkaar op een vloermatras. Wij gaan jullie verwennen met zachte strelingen en warme massage olie. Jullie mogen je volledig overgeven en hoeven even helemaal niets te doen. De Tantra massage is er op gericht om levensenergie op te wekken en een nieuwe manier van intimiteit en aanraking te ervaren. Jullie worden verwend door zachte en krachtige aanrakingen waarbij opwinding, ontspanning en rust centraal staan. Al jullie zintuigen worden geprikkeld in deze traditionele Tantrische massage.

Wij hebben onze eigen sfeervolle ruimte met rustige muziek. Een liefdevolle omgeving waar jullie als duo heerlijk kunt genieten van alles wat tantra massage jullie kan geven. 

Tantra duo massages en tarieven:

Wij geven Tantrische duo massages aan stellen M/V of V/V. De massages worden gegeven in onze massage ruimte in Hendrik Ido Ambacht en kan zowel overdag als in de avond geboekt worden van 14.00 uur tot 22.00 uur. Voor boekingen overdag als in de avond op vrijdag, zaterdag en zondag  geld een toeslag van € 25,- euro per persoon.

Zou je als vrouw graag een tantra massage willen, maar je partner wil niet mee, kom dan samen met een vriendin. 

Traditionele Tantra duo massage: totaal 3 uur € 120 euro per persoon. 

Deze liefdevolle massage wordt met respect uitgevoerd door mij en mijn partner. Jullie zijn hier als ontvanger bloot, wij dragen enkel een slip. Er vinden sensuele handelingen plaats, maar beslist geen seksuele handelingen en niet orgasme gericht. 

 

Traditionele Tantra duo massage in luxe hotelsuite met overnachting

Wij bieden ook de mogelijkheid om de tantrische duo massage in volledige luxe te ondergaan. Hiervoor hebben wij een luxe hotelsuite van 100m2 voorzien van alle gemakken en prive sauna voor jullie besproken. Jullie worden ontvangen met bubbels, kunnen eerst heerlijk ontspannen in jullie eigen prive sauna of met een duik in het zwembad van het hotel. Daarna hebben jullie optioneel in de middag de mogelijkheid om kennis te maken met de tantrische liefde d.m.v. een workshop in jullie hotelsuite.  In de avond geven wij dan de Tantrische DUO massage in jullie eigen intieme liefdes tempel die in jullie hotelsuite wordt opgebouwd. Daarna kunnen jullie volledig ontspannen samen nagenieten en de nacht doorbrengen in deze luxe suite.

 

Tantra duo massage de luxe  € 249 euro per persoon (omgeving Dordrecht ) Voor boekingen zowel overdag als in de avond op vrijdag, zaterdag en zondag geld een toeslag van € 25,- euro per persoon.

Ook in de zomermaanden te boeken

Inclusief: 

  • Verblijf in een luxe hotelsuite (100m2) met prive sauna*. (*indien beschikbaar), datum in overleg 

  • Tantrische DUO massage in de avond (3 uur)

  • Ontbijt

 Exclusief: 

  • Diner en drankjes die in het hotel worden genuttigd.

Vul hier je gegevens in voor het plannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie.

Ik hoop jullie binnenkort te mogen begroeten.

Belinda Christiaans