Body De-Armouring massage.

Naast ontspannende en liefdevolle Tantrische massages, zijn er ook therapeutische massages om pijnlijke en emotionele blokkades in je lichaam los te maken.
Deze body massage is een combinatie van een intensieve massage en drukpunten techniek zacht en diep in het lichaam en is bedoeld om blokkades in het lichaam los te maken. Deze blokkades kunnen zijn ontstaan door angsten en traumatische ervaringen vanuit bijvoorbeeld je kindertijd. Pijnlijke en emotionele ervaringen die diepe sporen in jouw geest, gedrag maar ook in je lichaam achterlaten.

Dit trauma wordt in jouw lichaam opgeslagen en met name in je spier- en bindweefsel. Het slaat zich verder tevens vast in jouw cellulaire geheugen en zelfs in je DNA. Trauma kan hierdoor tevens worden overgedragen op volgende generaties. Deze Body de-armouring massage levert hier een diepgaande en permanente oplossing voor, ongeacht hoe oud of diep het trauma weggestopt zit.

Yoni Healing
Yoni is de Tantrische benaming voor de Vagina en baarmoeder. De Joni is de plek van waaruit nieuw leven geboren wordt, waar onze kracht zit en onze creatieve ideeën ontstaan. Maar ook een plek waar veel armoer (letterlijk, harnas) kan zitten. Met een vrije, zachte en juicy Yoni leef je vanuit diepe verbinding met je vrouwelijke wijsheid en intuïtie, is je hart open en sta je volledig in verbinding met je gevoel en wijsheid.

Wat doet het met je?

Deze Body de-armouring massage levert hier een diepgaande en permanente oplossing voor, ongeacht hoe oud of diep het trauma weggestopt zit. Jouw mentale en emotionele processen veranderen vrijwel onmiddellijk n.a.v. deze sessies. De gedachten patronen die hier onbewust uit voortkwamen zullen dus stil aan verdwijnen. Je zult gemakkelijker bij je eigen gevoel kunnen komen. De cirkels van oud gedrag doorbreken en beter bestand kunnen zijn tegen druk en stress. Er zal behoefte ontstaan aan zachtheid om de ontstane ruimte van “oud zeer in te vullen met liefde voor jouw lichaam.

Body en of Yoni De-Amouring massage: totaal 3 uur € 270 euro met intake gesprek                                        vervolgafspraak 2 1/2  uur € 225,- euro

Deze sessie kan geboekt worden en vindt plaats in Brielle, eigen locatie (meerprijs) of mooie locatie ruimte in Dordrecht á € 95,- (meerprijs), voor max 4 uur. 

Er is een mogelijkheid een strippenkaart aan te schaffen.  Meer info vul onderstaand formulier in of bel mij en tijdens ons gesprek vertel ik je de mogelijkheden. 

Informatie over De-Amouring

  • Kennismaking gesprek vooraf via whatsapp, zoom of skype.
  • Behandelruimte in  Brielle of op locatie (meerprijs)
  • NOTA  op bedrijfsnaam is mogelijk dan 21 % BTW op  de prijs.Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten.

Belinda Christiaans

 

referenties:

 

Petra uit Zeeland;

De zorgvuldige voorbereiding, uitleg en aandacht die Belinda alleen al bij de intake geeft maakte dat ik me volledig veilig en welkom voelde. Hierdoor kon ik me overgeven in de behandeling, ik heb de -armouring sessie als zeer intens maar zeker ook als prettig ervaren. Op sommige drukpunten kwam emotie los wat een aparte ervaring was omdat ik geen idee had waar dat vandaan kwam, het mooie hiervan is Dat het er gewoon mocht zijn en geen uitleg nodig heeft. Andere plekken voelde fijn en zacht aan. Na de behandeling ervaarde ik weer een soort eenheid in mijn lichaam, alsof er weer verbinding was met alle delen. Belinda is een liefdevolle vrouw en bezit veel wijsheid, bij haar ben je in veilige en zachte handen.

 

Annemiek uit Rotterdam;

De armouring ontvangen van Belinda, erg gastvrij en fijn ontvangst, er na zorgvuldig en geduldig mijn lichaam met mijn de armouring punten doorlopen.                          De behandeling was op sommige punten behoorlijk gevoelig maar niet pijnlijk, ik moest duidelijk niet over mijn pijngrens heen gaan, en moest hieraan dan een cijfer geven. Het voelde voor mij bijzonder om te ervaren waar al mijn gevoelige punten zaten, en soms enkele millimeters ernaast totaal niet gevoelig, zo dicht bij elkaar en zo’n verschil. De behandeling werd in de loop van de tijd meer ontspannen dit kwam waarschijnlijk omdat ik meer in de overgave, rust durfde te zakken en ik ook merkte dat naarmate Belinda mijn  pijnlijk punten en dus mijn blokkades behandelde de punten al snel iets losser kwamen en dan ook milder in de  gevoeligheid werden. Mijn ervaring was, dat ik voelde dat ik mijn blokkades samen met Belinda mocht aan gaan , zij naast mij als steun hierin was, het voelde  bekwaam en professioneel  en zij kon een veilige bedding voor mij creëren zodat ik mij  op mijn gemak voelde. Een goed adres wat ik zeker door zou geven aan andere.

 

Sophie uit Dordrecht;

Dé armouring, een hele ervaring! Ik had geen idee wat ik me erbij kon voorstellen. Belinda kon het me heel goed uitleggen.
Wat ik ervaren heb ik:  een enorm respect en afstemming van Belinda op mij. Op een moment werd het een samenspel; beide samenwerkend om oude pijnen los te maken. Achteraf gezien, was Belinda de vroedvrouw die mijn nieuwe zijn opnieuw geboren liet worden. Oude pijn mocht ik in liefde en aandacht loslaten, na gezien en gevoeld te hebben; het was er, maar is niet meer nodig.  Lieve Belinda ik dank je voor toewijding tijdens dit proces. 

 

Wilfred uit Delft;

Ik heb een fijne en goede ervaring gehad met de De-armouring bij Belinda. Het voor gesprek gaf direct vertrouwen. Ik bleek best nog wat pijnpunten te hebben bij sleutelbeen en buik. Deze zijn op een goede fijne manier weggemasseerd. De dag na de De-armouring kwamen er nog diverse zaken in het lichaam los. Dit in het nazorg gesprek gedeeld. De dagen erna voelde ik steeds meer bevrijding in mijn hoofd. Ik ga zeker terug voor een tweede sessie. Een erg fijne ervaring die mij weer een stuk verder geholpen heeft in mijn proces.