Wij geven de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze deelnemers aan onze workshops en wat betreft het COVID19.  Vanzelfsprekend alles onder de richtlijnen en onder voorbehoud uitspraak van het RIVM.                                                                                             

2-daagse Tantra workshop Liefde & Extase voor stellen

Bij deze 2-daagse workshop staat centraal "Ontdekken en Ervaren" Het verlangen naar een romantische en sensuele liefde in een relatie is diepgeworteld. Hoe komt het nu dat zo weinig relaties het geheim hebben gevonden om de liefde levendig te houden. In deze Tantra workshop willen we jullie op deze vraag een antwoord geven.  Ontdek samen de Tantrische liefde, en ervaar wat het stromen van de levensenergie met je doet.

In een veilige, ontspannen en intieme sfeer maken jullie samen met maximaal 5 stellen, kennis met de Tantrische liefde en massage. We hebben onze eigen ruimte met sfeervolle verlichting en rustige muziek. Een liefdevolle omgeving om samen met je partner te genieten van alles wat Tantraliefde kan geven. De eerste dag laten we jullie de Tantrische liefde ontdekken. Wat is nu het verschil met seks? Jullie doen samen mooie Tantrische oefeningen en leren het eerste deel aan van de populaire Tantrische Kashmir massage.

Tijdens de tweede dag gaan we naast het Tantrisch masseren ook kijken naar de seksuele energie in ons lichaam. Naast het aanmaken van het knuffelhormoon oxytocine bij het masseren, gebeurt er tijdens Neo Tantrische oefeningen veel meer in ons lichaam.

Tijdens deze dag maken we kennis met de Neo Tantra, een Tantra stroming die begin van deze eeuw in California USA in opleving kwam. Neo Tantra is een mooie manier voor stellen om hun liefdesleven een nieuw leven in te blazen. Het ziet seksuele energie als een prachtige manier om intimiteit in je relatie terug te brengen. Zowel intimiteit met je partner als met je eigen lichaam.

AGENDA:

zaterdag 13 & zondag 14 februari

Prijs voor deze 2-daagse VALENTIJN workshop is € 227,00 euro per persoon.

Informatie over de workshops

  • Middag en avond sessie op zaterdag & ochtend en middag op zondag
  • Water, thee en koffie tijdens de workshops 
  • Lichte vegetarische maaltijd

Je kunt je alleen als (gelegenheid) stel opgeven.

Deze workshop wordt gegeven in Centrum Djoj Rotterdam

Geef je snel op via de contactpagina

Algemeen

Deze workshops zijn alleen voor (gelegenheid) stellen en er wordt alleen met je eigen partner gewerkt. Er kan en mag bloot gemasseerd worden, maar dat is niet verplicht. Er vinden sensuele oefeningen plaats.