2-daagse Tantra workshop Liefde & Extase voor stellen

Bij deze 2-daagse workshop staat centraal "Ontdekken en Ervaren" Het verlangen naar een romantische en sensuele liefde in een relatie is diepgeworteld. Hoe komt het nu dat zo weinig relaties het geheim hebben gevonden om de liefde levendig te houden. In deze Tantra workshop willen we jullie op deze vraag een antwoord geven.  Ontdek samen de Tantrische liefde, en ervaar wat het stromen van de levensenergie met je doet.

In een veilige, ontspannen en intieme sfeer maken jullie samen met maximaal 5 stellen, kennis met de Tantrische liefde en massage. We hebben onze eigen ruimte met sfeervolle verlichting en rustige muziek. Een liefdevolle omgeving om samen met je partner te genieten van alles wat Tantraliefde kan geven. De eerste dag laten we jullie de Tantrische liefde ontdekken. Wat is nu het verschil met seks? Jullie doen samen mooie Tantrische oefeningen en leren het eerste deel aan van de populaire Tantrische Kashmir massage.

Tijdens de tweede dag gaan we naast het Tantrisch masseren ook kijken naar de seksuele energie in ons lichaam. Naast het aanmaken van het knuffelhormoon oxytocine bij het masseren, gebeurt er tijdens Neo Tantrische oefeningen veel meer in ons lichaam.

Tijdens deze dag maken we kennis met de Neo Tantra, een Tantra stroming die begin van deze eeuw in California USA in opleving kwam. Neo Tantra is een mooie manier voor stellen om hun liefdesleven een nieuw leven in te blazen. Het ziet seksuele energie als een prachtige manier om intimiteit in je relatie terug te brengen. Zowel intimiteit met je partner als met je eigen lichaam.

Intimiteit en sensualiteit.   

Je leert grenzen stellen, verkennen en je kunt ontdekken dat in een veilige omgeving een diepgaande verbinding met jezelf en je partner mogelijk is. Er vinden sensuele oefeningen met je partner plaats, maar beslist geen intiem, geen seksuele handelingen en niet orgasme gericht. Een ervaring waar je kunt ontdekken dat aanraking en eventuele naaktheid binnen jouw grenzen een nieuw gevoel kan oproepen die je misschien nog maar zelden of nooit ervaren hebt

Voor wie?

Deze 2-daagse workshop is bedoeld voor stellen die zich willen verdiepen in een liefdevoller relatie en verder kennis willen maken met de Tantrische massage.  

Agenda: 2-daagse workshop "Liefde & Extase" 

-Zaterdag 25 Januari en 29 Februari

Prijs voor deze 2-daagse workshop is € 197,00 euro per persoon.

  • Middag en avond sessie ( 2 x 4 uur) start om 13.00 uur

Informatie over de workshops

  • Middag en avond sessie 
  • Water, thee en koffie tijdens de workshops 
  • Lichte vegetarische avondmaaltijd

Je kunt je alleen als (gelegenheid) stel opgeven (max. 6 stellen per workshop)

Deze workshop wordt gegeven in Centrum Djoj Rotterdam

Geef je snel op via de contactpagina

Algemeen

Deze workshops zijn alleen voor (gelegenheid) stellen en er wordt alleen met je eigen partner gewerkt. Er kan en mag bloot gemasseerd worden, maar dat is niet verplicht. Er vinden sensuele oefeningen plaats.