2-daagse workshop Liefde 2.0 voor stellen

Hoe kan ik voor jou een nog liefdevollere partner worden?

In elke relatie zijn er goede en minder goede fases; periodes dat de liefdes-tank tot de nok toe gevuld is, en tijden dat de tank angstvallig leeg is. Dit bepaalt enorm de sfeer in jullie relatie. In deze workshop ontdekken jullie hoe je samen hieraan kunt werken. Dit voorkomt frustratie en geruzie, en jullie liefdesvuur zal steviger branden.

Liefdes-tank

We hebben allemaal weleens momenten waarop we minder van onze partner kunnen hebben dan normaal. Waarom kunnen we soms heel gemakkelijk over kleine irritaties en onhebbelijkheden heenstappen en andere momenten totaal niet? Dit alles heeft te maken met jouw liefdes-tank. Iedere keer dat jouw partner zijn/haar liefde toont op een manier die jij het liefst ontvangt, wordt de liefdestank bijgevuld. Zit de tank vol? Dan is het makkelijk om over kleine irritaties heen te stappen en de minder goede eigenschappen van de ander te relativeren. Maar is jouw tank leeg, dan kan het zomaar zijn dat je ontploft om de kleinste dingetjes. Het is dus heel belangrijk dat jouw tank regelmatig wordt bijgevuld, en hoe dat doet leer je tijdens deze workshop.

Liefde-taal

Een ieder heeft zijn eigen liefde-taal, als partners hun liefde in een andere taal aan elkaar tonen, kan de boodschap niet altijd even duidelijk overkomen. Een andere liefde-taal zorgt ervoor dat de ander zich minder gewaardeerd voelt en de liefdes-tank leeg raakt. Het gevolg: onderling kleine irritaties, tot grote frustraties en ruzies, liefde en intimiteit is dan ver te zoeken.

Locatie Djoj Rotterdam

Wij geven in centrum Djoj te Rotterdam de workshop Liefde 2.0. Hierin maken jullie kennis met 5 verschillende liefdes-talen. Je kunt de liefde naar je partner laten blijken door bemoedigende woorden te spreken, cadeaus te geven, hulpvaardig te zijn en door middel van lichamelijke aanraking.

Wij leren jullie je eigen liefde-taal te ontdekken. Met praktische tantrische oefeningen ontdekken jullie hoe de liefdes-talen werken en hoe je ze eenvoudig kunt gebruiken. Door van elkaar te weten welke liefde-taal bij je partner werkt, kan veel frustratie en geruzie worden voorkomen. Wanneer jij de liefdes-tank van je partner vult, door zijn of haar liefde-taal te spreken, zal je zien dat het andersom ook gaat gebeuren, waardoor jouw tank ook weer bijgevuld wordt, en zal jullie liefdesvuur vanzelf weer gaan ontbranden.

Intimiteit en sensualiteit.   

Tijdens deze workshop kijken we ook de Tantrische liefde. In een veilige en ontspannen sfeer maken jullie samen in een groep van maximaal 6 stellen, kennis met de Tantrische massage. De oefeningen doe je alleen met je eigen partner. Tijdens deze 2 dagen leren jullie de basistechnieken van de Tantrische Kashmir massage. Deze intieme massage ga je zeker na deze workshop met je partner herhalen. De massage wordt naakt gedaan, echter is dat nooit een verplichting. 

Je leert grenzen stellen, verkennen en je kunt ontdekken dat in een veilige omgeving een diepgaande verbinding met jezelf en je partner mogelijk is. Er vinden sensuele oefeningen met je partner plaats, maar beslist geen intiem, geen seksuele handelingen en niet orgasme gericht. Een ervaring waar je kunt ontdekken dat aanraking en eventuele naaktheid binnen jouw grenzen een nieuw gevoel kan oproepen die je misschien nog maar zelden of nooit ervaren hebt

Voor wie?

Deze 2-daagse workshop is bedoeld voor stellen die zich willen verdiepen in een liefdevoller relatie en verder kennis willen maken met de Tantrische massage.  

Agenda: workshop "Liefde 2.0" 

-Zaterdag 25 Januari en 29 Februari

Prijs voor deze 2-daagse workshop is € 197,00 euro per persoon.

  • Middag en avond sessie ( 2 x 4 uur) start om 13.00 uur

Informatie over de workshops

  • Middag en avond sessie 
  • Water, thee en koffie tijdens de workshops 
  • Lichte vegetarische avondmaaltijd

Je kunt je alleen als (gelegenheid) stel opgeven (max. 6 stellen per workshop)

Deze workshop wordt gegeven in Centrum Djoj Rotterdam

Geef je snel op via de contactpagina

Algemeen

Deze workshops zijn alleen voor (gelegenheid) stellen en er wordt alleen met je eigen partner gewerkt. Er kan en mag bloot gemasseerd worden, maar dat is niet verplicht. Er vinden sensuele oefeningen plaats.