Workshops  "Ontdek Tantra"

Hoe zou jullie het vinden om te leren samen te ontspannen, te onthaasten en je te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking? Daar gaat het om bij de Tantrische liefde en onze workshops.

In een veilige, ontspannen en intieme sfeer maken jullie samen met maximaal 4 stellen, kennis met de Tantrische liefde en massage. We hebben onze eigen ruimte met sfeervolle verlichting en rustige muziek. Een liefdevolle omgeving om samen met je partner te genieten van alles wat Tantraliefde kan geven. 

Tantraliefde kent geen doel, anders dan heerlijk lang liefdevol samen zijn en de verfijning van de zintuigen (de tastzin, de reukzin, het gehoor…) Alles met volledige aandacht en vanuit het hart. 

 

Workshop  "ontdek de Tantrische liefde"

Deze populaire workshop is ideaal om kennis te maken met de Tantrische liefde, enige ervaring is niet noodzakelijk. 

De workshop kent een middag- en een avond sessie van 15.00 uur tot 21.00 uur.

  1. De kennismaking. ( middag sessie )

We maken kennis met elkaar d.m.v. mooie tantrische oefeningen. Jullie krijgen uitleg over wat nu Tantra en Tantrische liefde is, en waarin het verschilt met seks. Een belangrijk onderdeel van de workshop is het aanleren van Tantrische massage technieken. Tijdens deze sessie leren jullie de basis van de Tantrische massage.

  1. De uitvoering. ( avond sessie )

In avond sessie gaan wij jullie een mooie sensuele massage aanleren. Deze intieme massage ga je zeker na deze workshop met je partner herhalen.

De massage wordt naakt gedaan, echter is dat nooit een verplichting. (Er is geen genitaal of seksueel contact tijdens de workshops). Je leert grenzen stellen en verkennen.

Agenda: workshop "Ontdek de Tantrische Liefde" 

-Zaterdag 25 Mei (is volgeboekt)  

-Zondag 26 Mei (is volgeboekt)

-Zaterdag 8 Juni (is volgeboekt)

-Zondag 9 Juni (is volgeboekt)

Helaas zijn alle workshops voor de zomervakantie volgeboekt. Naar de zomer beginnen we weer op:

-Zaterdag 14 September (nieuw)

-Zondag 15 September (nieuw)

-Zaterdag 28 September (nieuw)

-Zondag 29 September (nieuw)

Prijs voor workshop is € 69,00 euro per persoon.

  • Middag en avond sessie ( 2 x 2,5 uur) start om 15.00 uur

Vervolg Workshop   "Tantrisch masseren 1"

Een liefdevolle en sensuele Tantra massageworkshop die aansluit op de workshop "Ontdek de Tantrische liefde". Door verschillende oefeningen maak je kennis met de tantrische wijze van masseren. Daarna gaan wij jullie de technieken aanleren van de volledige populaire Tantra Massage "Kashmir" Deze massage komt uit het Kashmir Saivisme, een tantrische traditie van meer dan 2500 jaar oud die mondeling werd overgedragen.  

Heb je helemaal geen ervaring met tantrisch masseren, begin dan met de workshop "Ontdek de tantrische liefde" Deze workshop is ideaal om je verder in het tantrisch masseren te verdiepen. hebben jullie al wat ervaring met Tantra massage dan zijn jullie van harte welkom op deze workshop.

De workshop kent een middag- en een avond sessie van 14.30 uur tot 21.30 uur.

Bij een tantra massage wil je wel seksuele energie opwekken maar gaat het niet om opwinding/lust te krijgen en dat jullie je naar de eindstreep haasten. Jullie leren te genieten en bewust te worden van de golven van seksuele energie en spanningsopbouw. Probeer dus je partner te laten genieten van de opwinding zonder dat er iets mee moet gebeuren. Alles met volledige aandacht en vanuit het hart. Jullie gaan beide elkaar een uur masseren, waarbij wij jullie de gehele massage begeleiden.

De massage wordt naakt gedaan, echter is dat nooit een verplichting. (Er is geen genitaal of seksueel contact tijdens de workshops). Je leert grenzen stellen en verkennen. Een ervaring waar jullie kunnen ontdekken dat aanraking en eventuele naaktheid binnen jouw grenzen een nieuwe tantrische gevoelsdimensie kan oproepen die je misschien nog maar zelden of nooit ervaren hebt.

Agenda: vervolg-workshop "Tantrisch masseren"

-Zondag 27 Oktober

Prijs voor workshop is € 79,00 euro per persoon.

  • Middag en avond sessie ( 2 x 3,5 uur) start om 14.30 uur

  Informatie over de workshops

  • Middag en avond sessie 
  • Water, thee en koffie tijdens de workshops 
  • Lichte avondmaaltijd
  • Intieme/warme sfeervolle ruimte met matrassen en massage olie

Je kunt je alleen als (gelegenheid) stel opgeven (max. 4 stellen per workshop)

Deze workshop wordt gegeven in Hendrik Ido Ambacht (ZH)

Geef je snel op via de contactpagina

Zou je deze workshop graag als stel alleen willen doen, met vrienden of je wilt juist een Tantra workshop organiseren op je eigen party of club. Neem hiervoor contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Algemeen

Deze workshop is alleen voor (gelegenheid) stellen en er wordt alleen met je eigen partner gewerkt. Er kan en mag bloot gewerkt worden, maar dat is niet verplicht. Er vinden sensuele oefeningen plaats, maar beslist geen seksuele handelingen en niet orgasme gericht.

Reacties van deelnemers aan de workshops

Irma & Patrick ( okt. 2018)

Belinda en Dick hebben ons een voor ons verrassende manier om met je gevoel om te gaan aangeleerd. Dank je wel voor de liefdevolle workshop.

Henk & Josien ( okt. 2018)

Heerlijke, prima verzorgde workshop gehad van Belinda en Dick met prima uitleg en opbouw. In een intieme omgeving met fijne koppels veel geleerd. Nu oefenen en op naar de verdieping van het geleerde.

L & E ( dec. 2018)

We hebben een intense zondag workshop met Belinda en Dick beleefd, die ons op een fijne manier de beginselen van Tantra heeft bijgebracht en waar we zelf in ons samenzijn en spel ook echt wat aan hebben.

Ron en Conny ( Jan. 2019)

"Wat was het een heerlijke middag/avond. We werden vertroeteld op het gebied van eten en natuurlijk met elkaar door middel van de Tantrische Verwen methode. Belinda en Dick zijn echte schatten. Je wordt volledig op je gemak gesteld en omdat het in een kleine groep plaats vindt, voel je je enorm welkom. Op een mooie en vooral niet ingewikkelde manier begeleiden Belinda en Dick je door de stappen van een Tantrische massage die iedereen kan doen. Wij vinden deze workshop is een echte AANRADER."

W en F (Jan. 2019)

Wij bevelen deze workshop aan omdat het een inzicht geeft wat tantra is/kan zijn. In een veilige sfeer, kleine groep en niet zweverig.

E en D ( Maart 2019 )

Wij willen jullie hartelijke danken voor de geweldige workshop die jullie ons hebben gegeven. Het was een genot voor ons beide. We hebben ons als stel nog meer tot elkaar weten te ontwikkelen door deze workshop.

Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik jullie kan aanbevelen aan ieder stel die ik ken.